Erkend leerbedrijf

CTOB Transport is al sinds jaren een erkend leerbedrijf in de logistieke sector.

CTOB Transport is al sinds jaren een erkend leerbedrijf in de logistieke sector. Het afgelopen jaar hebben we het genoegen gehad met twee stagiaires die we via deze weg graag even aan u voorstellen.

Het kantoor van CTOB Transport is de kweekvijver voor serieuze talenten in logistieke functies als planning, administratie, bedrijfsvoering inclusief HR, finance, marketing en innovatie/veranderprocessen. In het afgelopen jaar hebben Lisa de Rechter (3e jaars student LE, HZ University) en Lydia de Jonge, (2e jaars student LE, HZ University) leerervaring op gedaan bij CTOB Transport. Beide dames hebben op eigen wijze een mooie bijdrage geleverd aan het CTOB-Team. Volwaardig, met nieuwe ideeën, met positieve energie en zeer leergierig. Lisa heeft zich sterk ontwikkeld en ontpopt als transport planner, Lydia heeft de bedrijfsvoering een boost gegeven zoals; nieuwe website, aanleveren van oplossingen mbt administratieve processen, het bijhouden van verschillende social media kanalen en interviews met de leden.

Na de vakantie gaat Lisa zich richten op haar afstudeerjaar, Lydia start met de minor Project- en Programma management in Rotterdam. CTOB is blij met de inzet van beide en zal dankbaar gebruik blijven maken van hun diensten. Studie heeft hoogste prioriteit!